دشمن هرچه قدرتمند باشد در مقابل مکتب عاشورا شکستش قطعی است
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۵:۳۱
در شب سوم خرداد 1397 به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر محفل شبی با شهدا با حضور صد نفر از طلاب ،اساتید وکادر این مدرسه وبا حضور امام جمعه محترم ،مدیر حوزه برادران ،مسئول دفتر ولی فقیه در سپاه ،ریاست بنیاد شهید ،اساتید حوزه برادران این شهرستان وامام جمعه شهر حمیل بر گزار شد .
حجت الاسلام جهانی مسئول دفتر ولی فقیه درسپاه ،با قبولی طاعات وعبادات وتبریک به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر بیان داشت :فتح خرمشهر حماسه ای بی نظیر است که خروجی صددر صدی مبارزه با ظلم واستکبار است .
ایشان در ادامه با زنده نگه داشتن یاد شهدا وسلام ودرود بر روح حضرت امام «رحمه الله علیه » وشهدای فتح خرمشهر اظهار کرد : درس بزرگی که حماسه فتح خرمشهر می دهد این است که نشان می دهد دشمن هرچه قدرتمند باشد در مقابل مکتب عاشورا شکستش قطعی است و اشتباه دشمن این بود که پشتوانه معنوی ملت ایران را نادیده گرفته بود وما با توکل به خداوند وامدادهای غیبی توانستیم همه چیز را به دست بیاوریم
وی ادامه داد : تا وقتی حرف ولی فقیه را گوش کنیم وولایتمدار باشیم دشمن با تمام اهرم های اقتصادی ،سیاسی ،اجتماعی و.. نمی تواند بر ما پیروز شود .
حجت الاسلام جهانی در پایان بیان داشت : در بحث حمایت از کالای ایرانی سه سطح وجود دارد :
1- خود ما ن برویم سراغ کالای ایرانی ،زیرا وقتی حمایت وجود داشته باشد کیفیت هم بالا می رود
2- مروج ومبلغ کالای ایرانی نیز باشیم
3- علاوه بر خرید کالای ایرانی ومروج آن ،تعصب حمایت از کالای داخلی را داشته باشیم.
در ادامه حجت الاسلام مهری ،امام جمعه محترم این شهرستان با گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر اظهار داشت : انقلاب اسلامی در شرایطی شکل گرفت که تمام بلوک غرب وشرق کمر همت را بر این بسته بودند که انقلاب نوپا را به زانو در بیاورند ،و در سال 1357 با اولین حمله ناجوانمردانه به کشورمان ،خرمشهر از همان سال های اول مورد تهاجم قرار گرفت وبرای چند صباحی مورد تصرف دشمن افتاد .
وی در ادامه بیان داشت : درخت اسلام پاک است اما احتیاج به آبیاری دارد وشهدا با خون پاک خود آنرا آبیاری کرده اند .
حجت الاسلام مهری در پایان تاکید کرد : اصل انقلاب چون با انفاس قدسیه امام راحل «رحمه الله علیه » وبا خون پاک شهیدان آبیاری شده است بر دست صاحب اصلی اش خواهد رسید ان شا ءالله ،ما باید چشممان به رهبرمان باشد وباید نگاه کنیم که کشتی انقلاب را به کدام سمت وسو می برد وما نیز به همان سمت برویم .
4- در این مراسم از خانواده شهید مدافع حرم ،شهید خیر الله احمدی فر که خاطراتی ازهمسرش را بیان کردند و خانم نوری از طلاب این مدرسه ،فرزند پاسدار شهید ، شهید فیض الله نوری از شهدای آزاد سازی تنگه مرصاد بااعطاء لوح تقدیر از طرف بنیاد شهید قدر دانی شد و برندگان مسابقه "دلنوشته ای به شهدا "جایزه دریافت کردند.
