سه خبر از مدرسه علمیه زینب کبرای هرسین
مزد منتظر شهادت است و بالاتر از شهادت چیزی نیست
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۳:۵۸
در این نشست حجت الاسلام حسن قائمی گفت : اولین و مهم ترین وظیفه منتظر ظهور شناخت و معرفت امام زمان (عج)است پیامبر اکرم (ص) فرمودند : هرکس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.مشکل شیطان عدم شناخت امام زمان خودش بود که امام زمانش را نمی شناخت. و معرفت به سه صورت است 1-معرفت شناسنامه ایی 2- امام برترین انسان است 3- منظور از معرفت شناخت جایگاه امامت و ولایت است که امام واسطه فیض الهی است . در مقابل امام رابطه مردم با امام به سه گونه می باشد:.1- رابطه عشق وعاشقی 2- رابطه حاکم ومحکوم 3- رابطه امام وماموم
همه ائمه آرزوی شهادت را داشتند.امام صادق (ع) دعای شهادت در رکاب امام زمان (عج) را داشتند. مزد منتظر شهادت است و بالاتر از شهادت چیزی نیست کسی که منتظر ظهور فرج ما باشد مثل کسی که در خون ما غلطیده است و خدا مزد آن ها را مثل کسی که پیش رسول الله جهاد می کند در نظر می گیرد.
وی در این خصوص خاطر نشان کرد : ساختمان دین سه چیز است:1-اعتقاد 2-احکام 3-اخلاق که زیباترین آنها اخلاق است و باید هرسه تا با هم باشند.
وی با اشاره به این موضوع افزود : به نماز اول وقت اهمیت بدهید چون قشنگی نماز اول وقت به این است که نماز اول وقت با توجه به نماز امام زمان (عج) که اول وقت است و با عنایت وتوجه خداوند بالا می رود و با توجه به عنایت نماز امام زمان(عج) مقبول درگاه حق واقع می شود.
بمناسبت میلاد پر نور حضرت ولی عصر (ارواحنافداه) در روز 10 اردیبهشت ماه 97 نشست مهدوی با موضوع ولایت فقیه با حضور یکی از اساتید مرکز تخصصی بنیاد مهدویت قم،طلاب، اساتید و کادر مدرسه علمیه حضرت زینب کبری (س) هرسین برگزار شد.
حجت الاسلام حسن قائمی گفت: ولایت منحصرا برای خداست چون خداوند تنها مالک است ولایت به معنای حق تصرف است و فقط برای خداست.
خداوند برای اجرای حکومت خلیفه تعیین می کند در آیه 59 سوره نساآمده است «اطیعوالله و اطیعواالرسول و اولی الامرمنکم» که اطاعت از خدا و پیامبر و اولی الامر را در یک رتبه معرفی می کند .
وی خاطر نشان کردند : اختیارات و وظایفی که پیامبر اکرم (ص) به عنوان حاکم جامعه دارد همان اختیارات را هم ولی فقیه باید داشته باشد.امام خمینی (ره) فرمودند که ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است.
سپس در ادامه فرمودند دو نظریه درباره ولایت فقیه هست 1-ولایت فقیه مقیده که فقیه فقط در امور حسبیه یعنی در امور روی زمین مانده دخالت می کند 2- ولایت مطلقه که فقیه هم در امور حسبیه و هم در امور غیر حسبیه دخالت میکند.
ایشان در ادامه به تفسیر حدیث امام حسن عسگری (ع) پرداختند که ایشان فرمودند:« و اما من الفقها صائنا لنفس حافظا مطیعا لامر مولا»کسی که مراقب نفس خود است و میخواهد از دین خدا حفاظت بکند و کسی که اطاعت از مولا داشته باشد باید از او اطاعت کرد.کسی که مدیر ،مدبر،شجاع ،زمان شناس،دشمن شناس و مجتهد جامع الشرایط باشد حافظ الدینه است.
بمناسبت نیمه شعبان میلاد پر نورحضرت ولی عصر اروحنا له فدا در شب سه شنبه 11 اردیبهشت ماه 1397 مراسم جشنی در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری (س) با حضور امام جمعه محترم شهرستان هرسین ، طلاب ، اساتید، مبلغان و عموم مردم برگزار گردید.
در این مراسم حجت الاسلام محمد حسین اجرایی فرمودند: که تفاوت اساسی شیعیان با همه ادیان این است که ادیان دیگر منتظرند که مهدی (عج) متولد شود ولی ما شیعیان منتظر فرج او هستیم.
برای یک منتظر اولین قدم معرفت وشناخت امام زمان (عج) است ویکی از حقوق امام زمان حق پدر بر فرزند است همان طوری که ما برای پدر زمینی ومادی خود دل می سوزانیم ولی برای حضرت ولی عصر ارواحنافداهکه پدر معنوی ماست چکار می کنیم؟
وی خاطر نشان کرد که شیعیان باید کاری کنند که به حضرت نزدیک شوند و در دعای امام زمان (عج) باشند و نباید کاری کنند که آقا برایشان آه بکشد و ناراحت شوند.
در پایان مراسم که حدود 500 نفر حضور داشتند ایشان از زحمات اساتید گرانقدر تقدیر و تشکر کردند و هدایایی به آن ها اهداء کردند.وهمچنین به القاب مهدی و نرگس جوایزی اهدائ گردید.
در ادامه ، مراسم احیا برای علاقه مندان برگزار گردید در این مراسم قرآن ، زیارت آل یاسین ، مناجات شعبانیه و.... توسط مداحان اهل بیت قرائت گردید.
لازم به ذکر است که 60 نفر از طلاب و اساتید، شام نیمه شعبان مهمان سفره امام زمان (عج) بودند.

