کد مطلب: 36221 تعداد بازدید: ۵۸۹

حجت الاسلام ایرانی:

اگر مردم زکاتشان را درست پرداخت کنند نیازی به قدرت های اقتصادی بیگانه نخواهیم داشت

دوشنبه ۶ دى ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۲:۵۲
حجت الاسلام و المسلمین صادق ایرانی رییس دفتر مرکز خدمات حوزه های علمیه در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه خواهران امام خامنه ای بیان کرد: طبق فرموده ی امام صادق علیه السّلام دین پنج رکن دارد و اولین آن ها نماز با خشوع است و دومین نیز روزه می باشد.


وی ادامه داد: سومین رکن دین زکات است؛ اگر افراد همین یک قلم را رعایت می کردند دیگر هیچ نیازی به قدرت های اقتصادی بیگانه پیدا نمی کردیم.
ایشان افزودند:در روایت آمده است که رسول خدا صلّی الله علیه و آله عده ای را به خاطر نپرداختن زکات، با عصبانیت از مسجد بیرون کردند، این امر نشان از اهمیت بالای زکات دارد.
رییس دفتر خدمات اظهار کرد: ارکان بعدی حج و ولایت هستند که ولایت از همه برتر است زیرا کلید بقیه ارکان است و هیچ عبادتی بدون پذیرفتن ولایت صحیح نمی باشد.
وی در ادامه گفت: در تاریخ اسلام تا کنون مشاهده نشده است که شیعه علی بن ابی طالب علیه السّلام مرتکب جرم و جنایتی شده باشد، کسانی که به این اعمال دست می زنند همه از منکران ولایت هستند که نمونه های آن داعش و النصره و وهابیت است.
حجت الاسلام ایرانی تصریح کرد: در آخرین نامه ای که انیشتین به آیت الله العظمی بروجردی می نویسد با افتخار تمام در متن آن نامه، ولایی و شیعه بودن خود را بیان می کند و اظهار می نماید که از راه قوانین تجربی و فیزیکی به حقانیت مذهب شیعه پی برده است.
وی بیان کرد:ولایت بالذات مخصوص ذات اقدس الهی است و انبیاء و اوصیای خداوند جانشینان او بر زمین هستند، در غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ولایت از آن فقهای جامع الشرایط است که از او به عنوان ولی فقیه تعبیر می شود.
حجت الاسلام ایرانی افزود: ولایت فقیه را می توان با ادله های عقلی و نقلی به اثبات رساند، امروز داناترین شخص حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ولی فقیه جامعه است که در زمینه های مختلف علمی دارای تبحر می باشند، به گونه ای که نظریه های ایشان در رابطه با حوزه های علمیه نظریه های بی بدیلی هستند، از جمله نظریه  های ایشان تأسیس مرکز خدمات حوزه های علمیه و تأمین اجتماعی طلاب است.
وی در پایان به پاسخ دهی سوالات و بررسی مشکلات طلاب در رابطه با مرکز خدمات حوزه پرداخت، از جمله این مشکلات طریقه وام دهی به طلاب، پرداخت شهریه، نحوه برگزاری کلاس های ورزشی و فنی و حرفه ای و دسترسی به امکانات زیارتی سیاحتی و غیره بوده است.