کد مطلب: 31126 تعداد بازدید: ۳۳۱

برگزاری دوره تبلیغی ویژه ماه محرم الحرام در کرمانشاه

چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۶:۳۵
دوره تبلیغی ویژه ماه محرم با حضور بیش از 50 نفر از طلاب مبلغ درمدرسه امام خمینی (ره)برگزار شد.

در این نشست خانم زهرا جانجانی مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزادبه عنوان سخنران بیان کرد:سخنران رسالت عظیمی بر گردن دارد چرا که قدم در راه مقدس تبلیغ می گذارد لذا لازم است در این زمینه توجهات لازم را داشته باشد وخود را برای حضور در جلسات سخنرانی مهیا وآماده نماید.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت تبلیغ افزود :سخنران باید در زمینه تبلیغ مطالعه جدی وکافی بنماید وسعی کند قبل از جلسه مطالعه داشته باشد ومطالعات خود را دسته بندی وتلخیص کند وبه صورت روان صحبت نماید.
مسئول نهاد رهبری با تاکید بر اینکه آراستگی ظاهری در اسلام بسیار مورداهمیت می باشداظهار داشت:سخنران لازم است ظاهری آراسته ومناسب داشته باشد،وضعیت ظاهری او به گونه ای باشد که توجه مخاطب از بحث اصلی منحرف نشود،تبسم بر لب داشته باشدولهجه نداشته باشد.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد در پایان خاطر نشان کرد: مخاطب شناسی،مقدمه خوب،با وضو بودن،توسل به ائمه معصوم (ع)،پرهیزازتعریف کردن خواب واستفاده مناسب وصحیح از اذکار ودعاهای مناسب از جمله عوامل جذاب سازی جلسات سخنرانی می باشد.