دیدار مدیر مرکز با نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در بدو ورود
چهارشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۴۷:۱۰به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای فاضل گفت: در استفتائات رهبری استفاده از موقوفات برای حوزهی خواهران جایز دانستهاند تا مادامی که مشغول به تحصیل در حوزه هستند. چرا که طلاب خواهر مثل طلاب برادر طلبه محسوب می شوند.
وی افزود: 28 استان تحت پوشش مدیریت حوزهی خواهران است و 500 مدرسه در سه سطح2و3و4 در حال فعالیت هستند 50هزار طلبه در حال تحصیل و بیش از 60هزار فارغالتحصیل داریم.
مدیر مرکز بیان کرد: قطعا عنایات و محبت بی شائبه نمایندگان ولی فقیه در استان میتواند سبب دلگرمی دختران ما در حوزه ها باشد. تقریبا ربع قرن از تاسیس حوزه علمیه خواهران میگذرد توسط آیت الله شرعی موسس حوزههای علمیه خواهران و اولین برنامه میان مدت 5ساله حوزه خواهران کلید خورد که باید نتایج را در 1414 ببینیم.
سرکار خانم افشار در این دیدار اظهار داشت: داشتن طلبههای خواهر جای توجیه خودش را بهتر از قبل پیدا کرده و هر جا بتوانیم یک خواهر را به زندگی دیندارانه دعوت بکنیم خانواده و جامعه را بیمه کردیم که اگر خانواده ها بیمه شوند نسلها بیمه میشوند.
وی افزود: همه تلاش همکاران در این است که بتوانیم جذب موفقی داشته باشیم در نتیجه میتوانند نقش خود را در جامعه به خوبی ایفا بکنند بتوانند در محله خودشان، در خانواده خودشان منشاء خیرات و برکات و آثاری باشند.
معاون آموزش حوزههای علمیه بیان کرد: تلاش داریم در برنامه های جدید اینها را به سمت کسب مهارتهای لازم سوق دهیم و در واقع با حمایت از مدارس طلاب در زمینه تبلیغ، آموزش و پژوهش اینها رو تربیت کنیم پرورش دهیم که بتوانند اثرگذار باشند
وی تصریح کرد: استان کرمانشاه به لحاظ وضعیت بیکاری که در آن وجود دارد طبیعتا خانم ها احساس مسئولیت میکنند اگر بتوانند با اشتغال خود بخشی از درآمد خانواده را تامین کنند لذا در یکی دو سال گذشته ما تعدادی از طلاب و اساتید را که میشد از آنها استفاده کنیم به شکلی از دست دادیم و تعدادی الان جذب آموزش و پرورش شدهاند لذا درخواست عنایت بیشتر هم در شناسایی اساتید و هم دعوت از اساتید داریم تا وقفهای در کار مدارس ایجاد نشود.
در ادامه حضرت آیت الله علماء نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه اظهار داشت: حوزه خواهران با برادران فرقی ندارد و در خدمتشان هستیم و نسبت به مدرسه خواهران توجه خاصی داریم با تمام وجود در خدمت هستیم و اگر خواهران جدیت داشته باشند خدمت بزرگی به جامعه است اما اگر اینها تا آخر بمانند و محفوظ بمانند خیلی موثر در جامعه و اجتماع خواهد بود
وی در پایان افزود: اگر روحیهی طلبگی در طلاب در شئون زندگی باقی بماند این خیلی موثر است.